Voor alle duidelijkheid wijst Love Life Jewelery ten aanzien van de website www.lovelifejewelery.nl op het volgende:
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Love Life Jewelery. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Love Life Jewelery. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Love Life Jewelery met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Love Life Jewelery behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. 

© 2016 - 2023 Love Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel