Verzendkosten

De verzendkosten voor verzenden binnen Nederland zijn €4,95. Bij een bestelling met een totaalbedrag van of hoger dan €50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen.
Wilt u dat wij uw pakketje naar een ander land verzenden dan binnen Nederland, dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen.
De pakketten worden via Post.nl of DHL verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven tijdens je bestelling.

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-3  werkdagen verzonden. 

Retourneren

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je aankoopt bij ons. Is het item toch niet helemaal naar wens, dan kan je dit item uiteraard retourneren.

Wil je een item retour sturen? Neem dan eerst even contact met ons en vermeld duidelijk je persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres en telefoonnummer, geef ook even aan om welk artikel en ordernummer het gaat. Let op: Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren.

Zorg ervoor dat labels en etiketten nog intact zijn en dat het geretourneerde artikel niet gedragen of beschadigd is. Stuur ook altijd de originele verpakking in de originele verzendzak mee. Alleen ongedragen artikelen kunnen door ons retour genomen worden. De kosten van een retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de verzender en zullen niet door Love Life Jewelery worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.  

Het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoording van de afzender. Wij kunnen helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending.

Als de maat niet goed is, is het geen probleem om deze te ruilen voor een andere maat of product indien wij deze op voorraad hebben. Geef even in je email aan of je het artikel graag wilt ruilen of retourneren.

Op het moment dat wij jouw geretourneerde artikel hebben mogen ontvangen, krijg je van ons een bevestiging via email en zullen wij het bedrag binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 8 dagen na verwerking van het retour op jouw rekening storten.

Indien je een artikel graag wilt ruilen, dan zorgen wij ervoor dat wij na ontvangst van het geretourneerde artikel binnen 2 werkdagen de nieuwe bestelling naar jou verzonden hebben.

Artikelen in de sale, of welke zijn afgeprijsd kunnen alleen geruild worden voor een ander artikel, wij geven bij deze artikelen geen geld retour.

** Wij geven geen garantie op steentjes/gewassen en gedragen items

 

Retouradres:

Love Life Jewelery
 

© 2016 - 2024 Love Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel