Resin Art Work

Resin Art is het handmatig maken van kunst en objecten met epoxy giethars.
De epoxy giethars wordt ingekleurd met pigmenten en met verschillende technieken worden prachtige effecten en looks gecreëerd. Er kunnen kunstobjecten gemaakt worden, maar ook decor en woonaccessoires. Onze Resin Art Works zijn allemaal met zorg en creativiteit door Aletta gemaakt.

Aletta verwerkt in haar Resin Art Work veel glitters en stenen, zij gebruikt zowel natuurstenen als strass stenen en glitter. Door de mooie effecten die gemaakt kunnen worden is het mogelijk om marmer of geodes zelf te creëren. Het is dan ook een mooie toevoeging voor een Chic of juist natuurlijk interieur.


Wat is Epoxy giethars?

Epoxy bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Na menging van beide componenten zal het materiaal uitharden tot een hard, plastic achtig materiaal met een mooi glasachtig spiegeleffect. Indien er geen kleurpigmenten aan epoxy giethars toegevoegd worden, dan is deze volledig transparant.
De epoxy dient 24 tot wel 7 dagen uit te harden en het is dus een zeer geduldig proces waardoor het ook iets langer duurt voordat jouw persoonlijke bestelling gereed is voor verzending.


Mocht je zelf een specifiek idee hebben, dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Denk hierbij aan een speciaal object of decorstuk in de kleur van jouw interieur.

 

Don't we all just love life?

And it's the little things that make life just a little more beautiful.
Making memories, being kind, laughing out loud, cuddling in the middle of the night, imagining, taking time for things, long walks, family & friends.

Yes it's You, You make Yourself happy, You are loved and You Love.

Because we know that jewelery can make You smile, we have a concept to make You smile just a little bit more.

Handmade personal jewelery and lovable accessoires that will make You just a little bit happier and will let You glow on the outside and inside.

Life, Laugh, Love Life

© 2016 - 2023 Love Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel